Bodas de Sangre, el drama que no et pots perdre!

7 views

El passat dimecres 21 d’abril, alguns dels redactors de FEDAC Sant Andreu Report, vam anar al teatre Poliorama a veure l’obra ‘Bodas de sangre’, de Federico Garcia Lorca. És una producció poètica i teatral que se centra en l’anàlisi d’un sentiment tràgic. 

Els temes principals són la vida i la mort. Figuren mites, llegendes i paisatges que deriven en la gelosia, la persecució i en un tràgic final, la mort. Els elements de l’obra que funcionaven a favor seu van ser la música en directe (flauta travessera), la manera amb la què es va fer ús de la càmera, i la posada en escena del ballarí. 

En canvi, els elements de l’obra que funcionaven en la seva contra eren el complex vocabulari, que a vegades la feia complicada d’entendre, i la dificultat d’entendre alguns moments, ja que personalment, no veníem amb cap base de la història. 

En definitiva, anar a veure l’obra va ser una experiència diferent que hem pogut viure gràcies a aquest projecte. Va tenir elements que la van fer destacar en molts sentits, tot i que, en certs moments, aquests elements fossin complicats d’entendre.

Redactors Juniors

, , ,

El més recent