Els alumnes de l’ESO coneixen els autors dels llibres del Fiction Express

A la nostra escola es llegeixen llibres des d’una plataforma digital anomenada Fiction Express, una nova manera de treballar la lectura perquè els alumnes puguin llegir llibres i de tots els gèneres.

Aquesta plataforma té uns llibres “Live”, els quals els alumnes hem de llegir un obligatori cada trimestre. Aquests llibres es van escrivint segons les aportacions dels lectors, així fent-ho més cooperatiu; cada setmana s’actualitza un capítol, i es pot participar al fòrum, per comentar els temes proposats pels autors.

Al comentar al fòrum l’autor et pot contestar, i fins i tot destacar. Els alumnes destacats per un comentari o varis en el fòrum han tingut l’oportunitat de participar en una videotrucada amb l’autor que els ha destacat. 

Molts alumnes de l’ESO de diversos cursos, han estat destacats i han obtingut un diploma. Aquests han tingut l’oportunitat de participar a la videotrucada amb l’autor. La videotrucada consisteix a fer preguntes i respostes amb l’autor. Hem pogut saber que ha estat una experiència molt gratificant, i els alumnes han tingut les ganes per llegir encara més llibres. 

Els alumnes han pogut conèixer als autors dels llibres que més els han agradat, han pogut conèixer a Maite Carranza i Júlia Pratz amb “La Tormenta”, Clara Cortés autora d’“Una ayuda inesperada”,  Iria G. Parente i Selene M. Pascual autores de “Érase esta vez” i Oriol Canosa autor del llibre “El casc D’Hades”.

Redactor junior

close