/

Expliquem la nostra experiència a La República de Macedònia del Nord

Durant la setmana del 15 al 19 de novembre ens hem mobilitzat a Macedònia del Nord amb el projecte Erasmus +, una iniciativa que ens ha permès tant a nosaltres com a altres alumnes d’arreu d’Europa conèixer altres països i noves cultures.

La convivència ha estat amb alumnes de Polònia i durant un parell de dies amb els de Macedònia. Ens han rebut a la seva escola amb molta il·lusió, hospitalitat i un ball tradicional, han estat en tot moment molt disposats a ensenyar-nos la seva cultura i la seva ciutat.

Hem descobert els encants de la ciutat de Skopje, la capital, així com Ohrid, el destí turístic més visitat del país. Hem passat per museus, monestirs, esglésies i monuments, i ens hem adonat que una gran característica de Skopje són la quantitat d’estàtues que té.
Un guia ens ha ensenyat tots els seus coneixements del país, així com històries i llegendes dels llocs que hem visitat.

El projecte ha estat acompanyat amb el lema “me and others”, el qual hem treballat tots aquests dies amb professors, alumnes i gent local. En viure aquesta nova experiència ens hem adonat de les diferències culturals, socials i personals que existeixen entre els països, a més d’aprendre a conviure amb elles hi ha obrir-nos a veure el món des d’altres perspectives.

D’aquest viatge ens emportem gent, cultures i noves experiències que ens acompanyaran al llarg de la nostra vida.

Redactors Juniors

, ,
close