L’AFA de la nostra escola impulsa una recollida de diners per la Marató

L’AFA FEDAC Sant Andreu és una entitat col·laboradora d’aquesta gran iniciativa

Cada any La Marató TV3 escull una causa de gran interès, i aquest any, es tracta de la Salut Mental, també afectada per la pandèmia de la Covid-19.

Aquest any l’AFA, per recaptar diners ha decidit col·laborar amb Fundació MGC que promou una campanya anomenada 1origami1euro. Es faran grues d’origami, i per cada grua la Fundació MGC posarà un euro per La Marató 2021 de TV3, fins a un màxim de 50.000 €. Tenim per fer grues des del 15 de novembre fins al dijous 9 de desembre a les 15:00 h.

La direcció de l’escola i els professors s’han implicat al 100 %, per això s’ha pogut organitzar. Els alumnes ja hem començat a fer les grues.

Si a casa es vol participar també es pot. Haureu de donar-la als vostres fills i que ells l’entreguin al professorat per ajuntar-la amb les altres grues.

Com es fan les grues? Només es necessita un paper quadrat, per als alumnes l’AFA l’administrarà a l’escola. L’AFA ha proporcionat un vídeo pas a pas per fer les grues.

Vídeo explicatiu de fer una grua pas a pas.

L’AFA anima que compartiu les vostres grues a les xarxes socials per fer difusió. Tant fotografies, vídeos o qualsevol material audiovisual relacionat amb l’activitat per Instagram, Twitter o Facebook. Nomenant el compte de l’AFA (@Afafedacsantandreu), de l’escola (@fedacsantandreu) i el compte de La Marató TV3 (@lamaratotv3), afegint els hashtags següents; #1origami1euro, #AFA, #TotsSomAFA.

L’AFA us anima a crear el màxim de grues possibles entre l’escola i les famílies per superar-nos com cada any en La Marató TV3. Tots per la salut mental!

Redactors Juniors

,
close