Xavi, ja és nou entrenador del Futbol Club Barcelona

Arriba al conjunt blaugrana i és un entrenador que ve per revolucionar el barcelonisme

Com ja s’advertia durant els últims dies, Xavi Hernández exjugador del Barcelona, anuncia que és nou entrenador del conjunt blaugrana, que suplirà la destitució de Ronald Koeman.

El Barcelona va fer un comunicat on explicava que Xavi era el nou entrenador, firma fins al temporada 2024 i començarà a dirigir el conjunt blaugrana a partir del dilluns 8 de novembre sense tots els jugadors per la parada de seleccions i es preveu que el primer partit sigui el derbi de Barcelona, Barça contra Espanyol.

Els blaugranes tenen moltes ganes de veure’l en acció, ja que es preveu que sigui un “nou Guardiola”, on Laporta ja ha anunciat que serà un gran projecte.

Xavi se’l veia emocionat, ja que en les seves xarxes socials ha escrit un text dirigit cap als culers on deia:

“Estimats Culers, TORNO A CASA.

Torno al lloc que m’ha vist créixer, torno al Club de la meva VIDA.

No puc descriure amb paraules l’emoció que sento per tornar a defensar aquest escut que porto al meu cor, per tornar a sentir com vibra el Camp Nou des de dins, i tornar a escoltar els crits d’ànim d’aquesta gran afició.

Sé que arribo en un moment difícil, però afronto aquest repte amb la més gran de les il·lusions. Treballaré i lluitaré com un més per junts arribar al lloc que mereixem.”

Textualment les primeres paraules de Xavi com nou entrenador del Barcelona.

Redactors Juniors

, ,
close